MENÜ

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara


MANTI ÇORBASI

MANTI ÇORBASI
MALZEMELER

1/2 KG KAYSERİ MANTISI
750 GR YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1 ADET YUMURTA
2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
1 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ NOHUT
1 ÇAY KAŞIĞI KURU NANE
TUZ, KARABİBER

YAPILIŞI

Bir tencerede 4 su bardağı kaynar su ile mantıları haşlayın. Ayrı bir kapta un yoğurt yumurta tuz ve karabiberi iyice çırpın. Tenceredeki mantının üzerine haşladığınız karışımı yavaş yavaş ilave ekleyerek 10 dakika pişirin. Nohutları ilave edin. Tereyağını kızdı rıp naneyi içine katıp çorbanın üzerine döküp servis yapın

YAPAN ELLERİNİZE SAĞLIK ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN :)



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler

.
Dantel Örgü modelleri